Top 10 Koffie Lunch In Haarlem Broodjes High Tea Centrum

Published Apr 23, 21
2 min read

Hotspots Haarlem! 16x Uit Eten, Lunchen En Borrelen

Eten bestellen in Haarlem - dit zijn de beste restaurantsgewoonwateenstudentjesavondseet.nl8 goede Franse restaurants in Haarlem - frankrijk.nlfrankrijk.nl
Een tijdje geleden vertelde ik jullie over mijn vijf favoriete hotspots in Haarlem. Dit keer is het tijd voor mijn in Haarlem. Dat was nog moeilijk kiezen, want Haarlem heeft zoveel leuke hotspots. Teveel om op te noemen eigenlijk. Omdat ik me beperk tot vijf hotspots, kies ik wel echt de allerleukste.

Want ze zijn allemaal de moeite waard. Een goede reden om af en toe naar te komen toch? Want naast dat je hier heel goed kan lunchen en eten, kun je hier ook erg goed shoppen of lekker op een terrasje zitten in de zomer. Bar Wolkers zit bij mij om de hoek - restaurant in Amsterdam.

15 X beste restaurants in Haarlem // hotspot guide // Your Little Black Bookyourlittleblackbook.meRestaurants Haarlemhaarlemcityblog.nl


De 300+ beste afbeeldingen van Eten & drinken   Haarlem   haarlem, eten,  high teanl.pinterest.comDe 300+ beste afbeeldingen van Eten & drinken Haarlem haarlem, eten, high teanl.pinterest.com


Het is een hele fijn lunch/werk hotspot. Doordeweeks is het er lekker rustig, maar toch gezellig ( beste lunch tent in Haarlem). Een van mijn favoriete drankjes op de kaart is de Agroposta limonade met citroen en munt, zo lekker! Ook kun je hier terecht voor de frisdranken van Fritz, LemonAid limonade of de Chari Tea ijstheetjes.

15 X De Beste Restaurants In Haarlem Waar Je Wilt Eten

De lunchkaart bestaat uit lekkere zuurdesem boterhammen met een warme homemade gehaktbal of extra gerijpte stolkse boerenkaas. Maar dat is niet alles natuurlijk. Voor een lekker taartje ben je hier ook op het juiste adres. De bediening is vriendelijk en de sfeer gemoedelijk. Kortom, een hele fijne hotspot. Bar Wolkers zit net even buiten het centrum, maar is alsnog goed te voet te bereiken.

By Lima is niet alleen een super gezellig tentje, je kunt er ook lekker gezond eten. Bijna alle gerechten op de kaart worden zelf gemaakt. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en seizoensgebonden producten. We like! Je kunt terecht bij By Lima voor een lekker ontbijtje, lunch of een borrel.

Navigation

Home

Latest Posts

Friet Recepten

Published Aug 10, 21
10 min read